Frutti di Mutti


FRUTTI DI MUTTI


Mi is a Frutti di Mutti?
Egy családi vállalkozás, egy gyümölcslé, egy természetes vitaminbomba!

A kőrőshegyi szőlődombokon, nap érlelte szőlőből készült 100%-os préslé, kíméletes hőkezeléssel, természetes tartósítással palackba zárva.

Frutti di Mutti

  • Gazdag A, B, C, K vitaminban.
  • Elősegíti a vérképzést, a szervezet önvédelmi képességét, a szellemi és fizikai erőnlét fenntartását.
  • A flavonoidok antioxidáns hatása megvédi a szervezetet a szabad gyökök roncsoló hatásától.
  • Kozmetikai hatása sem közömbös: lassítja a bőr elöregedési folyamatát.
  • Kiváló hidratáló hatású természetes ital.

MEGRENDELEM



GELENCSÉR GYÖRGY ŐSTERMELŐ


Gelencsér György őstermelő vagyok. Somogy megyében Marcaliban születtem. A Balaton partján nőttem fel. Hiszek a tisztességes kétkezi munkában! Szőlőnket az ökológiai gazdálkodás szabályai szerint műveljük. Olyan gyümölcsleveleket készítünk, amelyek egészségesek és természetesek, mentesek minden mesterséges és káros anyagtól.

Családi vállalkozásként működünk őstermelőként.

A szőlőleveink kézműves termékek. Hagyományos préseléssel, félautomata gépekkel, jelentős élő munka hozzáadásával készítjük és palackozzuk Kőrőshegyen saját présházunkban.

Kőröshegy a történelmi Dél-balatoni borvidék része!

Írásos emlékek a kőröshegyi szőlőtermelést a Tihanyi Bencés Apátság alapításával teszik egyidőssé! Kevesen tudják, hogy az apátságba a bort nem a Balaton északi partjáról, hanem a kőröshegyi és szántódi dézsmapincékből szállították.

Itt készítjük Kékfrankos, Cabarnet Sauvignon, Olaszrizling, Saszla, Rizlingszilváni szőlőkből gyümölcsleveinket.

Frutti di Mutti