FRUTTI DI MUTTI
Mi is a Frutti di Mutti?
Egy családi vállalkozás, egy gyümölcslé, egy természetes vitaminbomba!
A kőrőshegyi szőlődombokon, nap érlelte szőlőből készült 100%-os préslé, kíméletes hőkezeléssel, természetes tartósítással palackba zárva.
- Gazdag A, B, C, K vitaminban.
- Elősegíti a vérképzést, a szervezet önvédelmi képességét, a szellemi és fizikai erőnlét fenntartását.
- A flavonoidok antioxidáns hatása megvédi a szervezetet a szabad gyökök roncsoló hatásától.
- Kozmetikai hatása sem közömbös: lassítja a bőr elöregedési folyamatát.
- Kiváló hidratáló hatású természetes ital.
GELENCSÉR GYÖRGY ŐSTERMELŐ
Gelencsér György őstermelő vagyok. Somogy megyében Marcaliban születtem. A Balaton partján nőttem fel. Hiszek a tisztességes kétkezi munkában! Szőlőnket az ökológiai gazdálkodás szabályai szerint műveljük. Olyan gyümölcsleveleket készítünk, amelyek egészségesek és természetesek, mentesek minden mesterséges és káros anyagtól.
Családi vállalkozásként működünk őstermelőként.
A szőlőleveink kézműves termékek. Hagyományos préseléssel, félautomata gépekkel, jelentős élő munka hozzáadásával készítjük és palackozzuk Kőrőshegyen saját présházunkban.
Kőröshegy a történelmi Dél-balatoni borvidék része!
Írásos emlékek a kőröshegyi szőlőtermelést a Tihanyi Bencés Apátság alapításával teszik egyidőssé! Kevesen tudják, hogy az apátságba a bort nem a Balaton északi partjáról, hanem a kőröshegyi és szántódi dézsmapincékből szállították.
Itt készítjük Kékfrankos, Cabarnet Sauvignon, Olaszrizling, Saszla, Rizlingszilváni szőlőkből gyümölcsleveinket.